2013-01-14 16:27:36• hírek • Szatmár.ro

Új képzéseket indít a Consult Scolari

Január 18-ig lehet beiratkozni a Consult Scolari most induló nyelvtanfolyamaira.

A Consult Scolari Egyesület neve már évek óta egyet jelent a minőségi nyelvoktatással, felnőtt-képzéssel. A legújabb nyelvtanfolyamok január 21-én kezdődnek, az érdeklődők itt angol, német, francia, magyar és román nyelvtudásukat mélyíthetik el, vagy éppen alapozhatják meg. A standard nyelvtanfolyamok 120 órásak és természetesen több szinten zajlanak, tehát a kezdők ugyanúgy bekapcsolódhatnak az oktatásba, mint a középhaladók vagy haladók.

Ugyancsak az egyesületnél végezhetik el az érdeklődők azt a 45 órás angol kommunikáció kurzust, amely államilag akkreditált diplomához juttatja a tanulókat. Emellett ECL vizsgára is felkészítenek a tanárok, sőt, mivel itt vizsgaközpont is működik, ezért a tanfolyamot elvégzőknek nem kell más városba utazniuk, ha bizonyítani akarják tudásukat, hanem Szatmárnémetiben is letehetik az EU-s nyelvvizsgát. Erre a felkészítés egyébként 10 tanórát foglal magába- tájékoztatta a Szatmár.ro-t ifj. Szakács Imre, az egyesület idegennyelv-oktatásért felelős projektvezetője.

A Consult Scolarinál egyébként fel lehet készülni a Cambridge angol nyelvvizsgára is, a felkészülési időszak pedig 45 tanórát foglal magába. A fentebb említett nyelvtatfolyamokra a Consultscolari.ro honlapon található elérhetőségek valamelyikén lehet jelentkezni, ugyanitt találhatók bővebb információk a tanfolyamokról.

Azok pedig, akik nem tudnak részt venni a tanórákon, vagy éppen jobban szeretnek egyedül, a számítógép előtt tanulni, azok az egyesület által működtetett prolearning.ro oldalt érdemes felkeressék. Itt ugyanis angol, magyar és román nyelvű online nyelvképzésen lehet részt venni, mindössze 30 eurós összeg befizetésével. Az online nyelvtanfolyamok esetében egyedülálló módon minden tanuló segítséget kérhet nyelvtanárától, aki Skypon keresztül segíti a tanuló felkészülését a háromhavonta megrendezett vizsgaidőszakokra.

A Consult Scolari tervei között szerepel Cambridge nyelvvizsga megszervezése Szatmárnémetiben, hiszen minden feltétel adott ahhoz, hogy az egyesület Aurel Vlaicu utcai székhelye vizsgaközpont lehessen. Az oktatóknak nyárra is vannak terveik: akkor angol nyelvtábor megszervezését tervezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: