2019-09-06 09:15:37• hírek • Bede Emőke

Új játszótérrel gazdagodott a 14-es lakótelep

Péntek délelőtt hangos gyerekzsivaj töltötte be a 14-es lakótelepen található Neajlov sétány parkját, ugyanis hivatalosan is átadták azt a játszóteret, mely a Draxlmaier vállalat támogatásával, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal való partnerség jegyében valósult meg.

„A Draxlmaier mindig is nyitott volt a szociális projektekre, és e társadalmi felelősségvállalás jegyében szerettünk volna most is valamit tenni a szatmári lakosságét. Ebben az évben a polgármester úrral közösen úgy döntöttünk, hogy a helyi gyerekek és családok legnagyobb örömére építünk itt egy játszóteret, és szerencsére a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesülettel karöltve sikerült is véghez vinnünk ezt a tervet” – mondta el az eseményen Kádár Gyula, a vállalat vezérigazgatója, kitől Kereskényi Gábor polgármester vette át a szót.



„Szatmárnémeti fejlődéséhez az önkormányzat mellett nagyban állampolgárok és a cégek is. Minden jóérzésű ember beláthatja, hogy városunk az utóbbi években fontos lépéseket tettünk annak érekében, hogy javítsuk a gazdasági szektorral való kapcsolatunkat: támogattuk a befektetéseket, melyek új munkahelyeket teremtenek és hozzájárulnak a lakosság jólétének növekedéséhez. A Draxlmaier vezetősége felismerte, hogy mennyire nagy szükség van az ehhez hasonló projektekre, és bebizonyították, hogy az általuk képviselt értékek megegyeznek azzal, amit mi is képviseltünk az elmúlt három év során” – fejtette ki a városvezető, majd megköszönte a vállalatnak és önkénteseinek a játszótér létrehozásába fektetett munkát. Ugyanakkor biztosította is a cégvezetőt arról, hogy az önkormányzat a jövőben is bármikor csatlakozik partnerként a lakosság érdekeit szolgáló projektekhez.





Mint kiderült, a közeljövőben tovább szépül majd a lakótelep, ugyanis a Mircea Eliade Általános Iskola diákjai díszfákkal fogják beültetni a másik, ugyancsak a közelben található parkocskát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: