2018-05-15 05:46:56• hírek • Bede Emőke

Új játszótér a 13. Számú Napközinek

Vadonatúj játékokat vehettek nemrégiben birtokba a 13. Számú Napközi apróságai.

A Milcov sétány 4. szám alatt található napközibe járó gyerekek számára egy modern játszóteret alakítottak ki. A beruházás által fából készült mérleghintákat, dupla hintákat, körhintát, mászókát, csúszdákat és házikókat helyeztek el az udvaron, melyeket ezután összesen 185 kisgyerek használhat naponta.
 

“Nyolc csoport van az óvodában, amelynek az udvara eddig is alkalmas volt arra, hogy szabadtéren játszhassanak a kicsik, az új játékokkal azonban bővültek a gyerekek és a pedagógusok lehetőségei is. Csak ismételni tudom magam, mikor azt mondom, városunknak akkor van jövője, ha befektetünk a gyermekeinkbe” - mondta a polgármester.
 

A bölcsődékbe való beiratkozás egyébként ezen a héten zajlik, azaz május 14. és 18. között. A szülők a Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) Ilişeşti sétány 4. szám alatti irodájában tehetik le a beiratkozási kérvényeket, munkanapokon 8.30 és 12.30 óra között. Arról, hogy pontosan milyen dokumentumokat kell még tartalmaznia a dossziénak, a polgármesteri hivatal weboldalán lehet tájékozódni.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: