2015-07-16 16:19:53• hírek • Kocsis Zoltán

Új járattal bővül az Edmeea Trans kínálata!

Az Edmeea háza táján mindig történik valami, a cég igyekszik folyamatosan bővíteni kínálatát, hogy minél jobban ki tudja szolgálni ügyfeleit. Miután tavasszal beindították a Debrecenbe tartó járatot, ezúttal a Budapestre tartó járatokat egészítették ki egy újabbal. Ennek köszönhetően immár nem csak három, hanem négy időpont közül választhatunk!

Az újabb járat beiktatásával módosul valamelyest a menetrend is. Eddig az Edmeea Trans modern, minden igényt kielégítő buszai 08.00, 12.00 és 22.30 órakor indultak Szatmárnémetiből Budapestre. Ezentúl azonban a déli járat immár 11.00 órakor indul! Ennél is nagyobb újdonság azonban, hogy mostantól hajnali 05.00 órakor indul az első járat, Budapestről pedig 11.00 órakor indul vissza a buszállomásról. A többi járat 06.00, 15.00 (a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről) és 18.30 (népligeti buszállomás) indul vissza a magyar fővárosból.

Áprilistól azonban nem csak Budapestre, hanem a hajdúsági fővárosba, Debrecenbe is el lehet jutni az Edmeea Transszal. A hiánypótló járat 08.00 órakor indul Szatmárnémetiből, Debrecenből pedig 12.00 órakor.

Az Edmeea Trans széles és minőségi gépkocsiparkkal áll utasai rendelkezésére: a tizenkét autó egyike sem idősebb öt évnél. Mindez természetesen azt jelenti, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan juthatnak el utazásuk célpontjába.

Az Edmeea Transra akkor is számíthat, ha nem menetrend szerinti utazásra, hanem ún. privát transzportra van szüksége: a cég Európa bármely városába elszállítja vagy onnan hazahozza személygépkocsival, vagy kisbuszaival.

Budapest, Debrecen vagy privát transzfer: keresse tehát az Edmeeát és ők megoldják problémáit. Az Edmeea Transot megtalálja a Horea utca 1. szám alatti székhelyén, vagy tárcsázza a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogasson el a www.edmeeatrans.ro és a www.edmeeatravel.ro honlapokra, ha pedig kérdése van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro email címre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: