2009-01-15 14:33:19• hírek • Szatmár.ro

Új irodában is elérhetők

Kibővítette partnerkapcsolatait és új irodát is nyitott a Solarex Tours Utazási Iroda, hogy minél változatosabb ajánlatokat biztosítson és minél kényelmesebben kiszolgálhassa ügyfeleit.

Sokak számára még csupán az Astoria Szálló halljában működő Solarex Tours Utazási Iroda ismert, azonban már új helyszínen, egy elegáns és tágasabb irodában is fogadják az utazni vágyó ügyfeleiket, a Mihai Viteazul utca 20 szám alatt.

A Solarex Tours irodájának kiterjesztése mellett szolgáltatásaik is szélesebb kört ölelnek fel, ugyanis immár az Ibusz irodán kívül a Neckermann Utazási Iroda kiemelt partnereként is működnek. Ezzel az új partnerkapcsolattal kibővültek az utazási ajánlatok, s biztosra vehető, hogy az elégedett kliensek tábora is szép számmal fog gyarapodni. A Solarex Tours viszonteladóként a Neckermann on-line belső rendszerét is használhatja, így azonnali foglalásra is lehetőség nyílik, tehát az ügyfélnek nem kell napokig várni a visszajelzésekre.

Ha konkrét elképzelései vannak egy álomutazásról, bízza rá az ügyintézését egy elismert utazási irodára. A Solarex Tours minden esetben az Ön igényeit tartja szem előtt, és így szervezi meg az áhított kirándulást. Ajánlatkéréseket az office@solarextours.ro vagy solarextours@rdslink.ro e-mail címekre várják. Bővebb információkért kattintson a www.solarextours.ro weboldalra, keresse fel a Mihai Vitezaul 20 szám alatti, illetve az Astoria Szálló halljában lévő irodák egyikét, valamint érdeklődhet a 0261-714190-es, vagy a 0261-710890-es telefonszámokon is.

Új irodát nyitott a Solarex Tours Utazási Iroda, a Mihai Viteazul 20 szám alatt.

Az idei évtől kezdődően a Neckermann partnereként is működik a Solarex Tours.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: