2009-06-04 16:48:44• hírek • Szatmar.ro

Új igazgatókat iktattak be

Beiktatták a megyei sport és ifjúsági szervezetek igazgatóit.

Radu Giurca, Szatmár megyei prefektus csütörtökön beiktatta a sporttal és ifjúsággal kapcsolatos megyei intézmények új vezetőit. Az eseményre csak most került sor, pedig a egy kormányrendelet már május 2-án megnevezte azon személyeket, akik ezen intézmények élére kerülnek.

A megyei sportigazgatóság élére Pop Sabin Constantin került, aki korábban tagja volt a korosztályos kosárlabda-válogatottnak és szerepelt a Steaua csapatában, jelenleg pedig az egyik helyi újság sportszerkesztőjeként dolgozik. Az Alexandru Contrast váltó Pop méltatta a szatmáriak vívásban, cselgáncsban és birkózásban elért eredményeit, valamint a VSK kosarasainak és kéziseinek a sikereit. Reményének adott hangot továbbá, hogy sikerül majd anyagi fedezetet teremteni a sikerek folytatására.

Az Ifjúsági Igazgatóság élére az egykor a labdarúgással próbálkozó Gal Florin Daniel került, az  intézmény aligazgatójává  pedig Kovács Mátét nevezték ki. Kovács az elmúlt négy évben az intézmény igazgatója volt, s beszédében elmondta: aligazgatóként is folytatni akarja a négy évvel ezelőtt elkezdett munkát, melynek során számos olyan fejlesztést sikerült végezni, illetve beruházásokat elindítani, amelyek a megye ifjuságának a javát szolgálják.

A Szatmárnémeti Sportklub igazgatói tisztségét a Dan Viorelt váltó Sabo Gheorghe vette át, aki reményét fejezte ki, hogy a sikerek regnálása idején sem kerülik el az egyesületet.



Pop Sabin Constantin, a sportigazgatóság új elnöke



Kovács Máté az ifjúsági igazgatóság aligazgatója


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: