2008-11-14 18:26:10• hírek • Szatmár.ro

Új igazgató a színház élén

Pénteken megtartotta első sajtótájékoztatóját Stier Péter, az Északi Színház új gazdasági igazgatója. Stier a két héttel ezelőtti sikeres versenyvizsgát követően foglalta el székét a színház élén.

Stier Péter öt és fél évig dolgozott a Harag György Társulat közönségszervezőjeként, így az évek során alapos betekintést nyert a színház működésébe, megismerte a színházi élet szépségeit és nehézségeit egyaránt. Elmondása szerint azért tért vissza a színházba és mondott le megyei tanácsosi tisztségéről, mivel az évek alatt nagyon megszerette ezt a - saját bevallása szerint - igen különös világot.

Az új igazgató beszámolt jövőbeni intézkedéseiről. Elsőként az intézmény marketingstratégiáján szeretne változtatni a közönségtábor minél szélesebb körű bővítésének érdekében mind a megyeszékhelyen, mind szerte a megyében, sőt, a határokon túl. "Nagyobb hangsúlyt szeretnék feketetni a hírdetésekre, szórólapozásra, olyan helyeken is, ahol eddig nem hírdették a színházi eseményeket, mint például szórakozóhelyeken, kávézókban, úgy ahogy az egyetemi városokban"- magyarázta Stier, hangsúlyozta továbbá a környező települések színházaival, kulturális intézményeivel való kapcsolatok kiépítésének fontosságát.

Szó esett továbbá a színház épületének rehabilitációjáról. Az épület külső és belső felújítására körülbelül 2 millió euróra lesz szükség, melyet egy most készülő projekt által fog fedezni az önkormányzat - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: