2015-12-21 17:54:31• hírek • (x)

Új helyre költözött Szatmárnémeti kedvenc hamburgerezője

A macskaköves utca elején, a Grand Mall szomszédságában keresd ezentúl a Jackass Burger House-t.

Új helyszínen találod meg Szatmárnémeti legfinomabb, amerikai stílusú hamburgerét! A Jackass Burger House ugyanis elköltözött a Petőfi utcából, a jóval forgalmasabb és a régi városközpont közvetlen közelében található Kazinczy (Stefan cel Mare) utcába. A hamburgerező a Vasile Goldis Egyetem bejárata mellett, 7 szám alatt található.

A vállalkozás székhelye változott, az ott kapható finomságok viszont nem! Sőt, hamarosan bekerül a menübe a dupla húsos és dupla sajtos hamburger is! Nem változott a cég hozzáállása sem: még mindig hamburger-imádók készítik az ételt hamburger-imádóknak, nagyon odafigyelve az összetevőkre, kezdve a zsemlétől a mustáron át egészen a minden nap frissen vásárolt és ledarált marhahúsig.

A Jackass Burger House hétfőtől csütörtökig 11 és 20 óra között tart nyitva, pénteken 11 és 22 óra között, szombaton 14 és 22, vasárnap pedig 14 és 20 óra között várják az éhes klienseket.

Ha előre szeretnéd jelezni, hogy egy jó hamburgert ennél, hívd a 0745580775-ös telefonszámot és mire a hamburgerezőbe érsz, már készen vár az ínycsiklandozó finomság. Nem csak hamburger, hanem klubszendvics, sült cabanos vagy éppen hamisítatlan berlini CurryWurst vár a Jackassben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: