2010-08-23 13:53:43• hírek • (X)

Új helyen a Bridge Language Study House

Tanulni vágyók figyelem! A Bridge Language Study House nem csak új nyelvoktató programokkal és akciókkal, hanem új környezettel is várja az idegennyelvek szerelmeseit.

A Bridge Language Study House nyelvoktató központ székhelyet változtatott: a Scheffler János pasztorációs központból a Horea 1. szám alá, a Moda Házba költözött. A központ az új tanévtől kezdve barátságosabb, diák barátabb és kellemesebb környezetbe fogadja régi és új diákjait.

A BLSH új tanéve szeptember 6-tól kezdődik; új programokkal, nyelvvizsgákkal és kiváló árengedményekkel vár minden kedves érdeklődőt. Az tanév célja, hogy minél szélesebb körben és minél több cél- és korcsoport számára lehetővé és megvalósíthatóvá tegyék a hatékony nyelvtanulás lehetőségét.

A nyelvoktató központ különleges árengedményeket ajánl diákok, munkanélküliek és nyugdíjasok számára. A munkanélkülieknek és nyugdíjasoknak csak  200 lejbe kerül a bármely kurzusra való beiratkozás, aki pedig három modulra fizet be, az a harmadiknál 40 százalékos kedvezményben részesül.

További részletekért forduljanak bizalommal a központhoz, a Horea utca. 1 szám, Moda Ház, 3-ik emelet, vagy hívják a 0361-101-038- as, illetve a 0740-985-869-as telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: