2013-04-15 11:54:36• hírek • Szatmár.ro

Új filmek, koncertek és kiállítások ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.


A Harag György Társulat áprilisi műsorterve:


20-án, szombaton 19 órakor - A nyugati világ bajnoka - Diószeghy Iván bérlet

26-án, pénteken 19 órakor - Szerelem - bemutató -Ady Endre bérlet

27-én, szombaton 19 órakor - Szerelem - Nagy Iza bérlet

28-án, vasárnap 19 órakor - Szerelem - Szilágyi Domokos bérlet


A Grand Mall Cinema újdonságai:


A hívás - A Jordan Turner egy 911-es segélyhívó szolgálatnál teljesít szolgálatot. Veteránként könnyen megbirkózik a különböző nehézségű feladatokkal mígnem, egy tizenéves lány hívását fogadja, akinek a házába egy őrült sorozatgyilkos szándékozik éppen betörni. Jordan a háttérből próbálja irányítani az eseményeket, de sajnos a lányt a gyors szakmai és rendőri intézkedés ellenére a sorozatgyilkos elhurcolja és kegyetlenül megöli. Jordan sokáig nem tudja feldolgozni az eseményeket, képtelen a munkát ellátni, mígnem egy véletlen folytán hasonló eseménybe csöppen. Egy fiatal lány hívását fogadja, akit elraboltak egy plázából és egy kocsi csomagtartójában tartanak fogva. A lány telefonján folyamatosan tartják a kapcsolatot a 911-en és a múltból tanulva Jordan mindent megtesz, hogy a mozgásban lévő autó és tettes nyomára bukkanjon. Megkezdődik a hajsza!



Horrora akadva 5
. -Jody balettáncos, Dan majomkutató, nem mellesleg pedig ők ketten házasok, akik most hozták haza újszülött babájukat, Aident a kórházból. Hamarosan bizarr történések veszik kezdetét, ugyanis egy démon kezdi el terrorizálni családjukat. Szakértők tanácsát kérik, illetve felszerelnek néhány kamerát, hogy kitalálhassák, mit tegyenek a természetfeletti teremtmény ellen, mielőtt még túl késő lesz.


Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Április 16-án, kedden a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában Dvorák-hangversneyre kerül sor, melynek előadói Fátyol Rudolf hegedűművész és Remus Manoleanu bukaresti zongoraművész lesznek. A műsorban szerepel Antonin Dvorák cseh zeneszerző Vihar című A-dúr hegedűszonátája , az F-dúr hegedűszonáta és a Románc című versenymű.

Április 17-én, szerda este 19 órától a Nagykárolyi Károlyi-kastély Lovagok terme ad otthont a hangversenynek.

Április 18-án, csütörtök este 18.30 órától Aram Haciaturian örmény zeneszerző művei csendülnek fel a Dinu Lipatti Filharmóniában. Közreműködik Daniel Podlovski hegedűművész, vezényel Radu Popa karmester.

Kiállítás:


Április 18-án, csütörtök délután 15 órától festménykiállítás nyílik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. A Szatmárnémeti Képzőművészek Egyesülete ez alkalommal három tasnádi képzőművész - Sabau Maria, Sabau Vasile és Vass Csaba - alkotásait mutatja be közel egy hónapon át.

Buli


Április 20-án, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: