2013-04-08 14:34:50• hírek • Szatmár.ro

Új filmek, koncertek és kiállítások ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Harag György Társulat áprilisi műsorterve:


8-án, hétfőn 19 órakor - A makrancos hölgy, avagy a hárpia megzabolázása - a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának vendégelőadása - bérletszünet

12-én, pénteken 19 órakor - A nyugati világ bajnoka - Dsida Jenő bérlet

13-én, szombaton 19 órakor - A nyugati világ bajnoka - Török István bérlet

14-én, vasárnap 19 órakor - A nyugati világ bajnoka - Szilágyi Domokos bérlet

20-án, szombaton 19 órakor - A nyugati világ bajnoka - Diószeghy Iván bérlet

26-án, pénteken 19 órakor - Szerelem - bemutató -Ady Endre bérlet

27-én, szombaton 19 órakor - Szerelem - Nagy Iza bérlet

28-án, vasárnap 19 órakor - Szerelem - Szilágyi Domokos bérlet


A Grand Mall Cinema újdonságai:


Feledés (Oblivion) - A Föld lakossága veszélybe került, mert a bolygó felszíne lakhatatlanná vált, ezért az emberek a föld fölé emelt levegőbe épített városokba kényszerültek. Jack Harper feladata, hogy megmentse az egész emberiséget a pusztulástól. Vajon sikerülhet neki?



Admission - Színes, színes magyarul beszélő vígjáték. Főszerepben Paul Rudd és Tina Fey. Portia (Tina Fey) a felvételi osztályon a Princeton Egyetemen dolgozik. Keményen hajt, és nagyon elkötelezett,hogy megkapja az előreléptetést. Az élete hirtelen megváltozik, amikor belefut egy régi barátjába (Paul Ruud) egy látogatása során a kísérleti középiskolában New Hampshire-ben. Ő bemutat neki egy ottani tanulónak, aki a saját fia is lehetne...



Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Vokális-szimfonikus hangversenyre kerül sor április 11-én, csütörtök este 18.30 órától a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában. Ez alkalommal szopránként közreműködik Barabás Annamária, hegedűn pedig Ionascu Francesco hegedűművész játszik majd. A zenekart Jankó Zsolt karmester vezényli.

Műsoron: Mozart-áriák, Paganini hegedűre és zenekarra szerzett műve, valamint Liszt Szimfonikus költeményeiből a Prelűd.

Kiállítás:


A Szatmár Megyei Tanács, a Kolozs Megyei Tanács, a Kolozsvári Tudor Jarda Népművészeti Iskola a Szatmári Művészeti Iskola, valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete tisztelettel meghívja Önt április 11-én, csütörtökön 16 órakor a "Kolozsvár a Kincses Város" című képzőművészeti kiállítás megnyitójára.

A tárlatnak a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériája ad otthont május 22-ig, a megnyitón közreműködnek a Szatmári Művészeti Iskola hallgatói.

Posztmodern Távlatok Művelődési Műhelye - Bemutatják a Sarkadi-kismonográfiát.


Április 10-én, szerdán 17 órakor kerül sor a Sarkadi Sándor életútjáról, képzőművészeti tevékenységéről szóló kismonográfia könyvbemutatójára a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban. A kötetet Kereskényi Sándor valamint a szerző, Muhi Sándor ismerteti. A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.


Vakációs foglalkozás a Züm Züm Játszóházban




Buli


Április 13-án, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: