2012-08-27 11:42:01• hírek • Szatmár.ro

Új filmek, kiállítások ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg heti programajánlónkat - a nyári pangásban is akad szórakozási lehetőség.

A Grand Mall Cinema újdonságai:



A feláldozhatók 2. (The Expendables 2.) - Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Toll Road és Hale Caesar kiegészülve a csapat új tagjaival, Billy, a kölyökkel és Maggie-vel újra akcióba lépnek, amikor Mr. Church egy látszólag könnyű munkára felbéreli őket. A dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek, és amikor egyik társukat megölik, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Ezúttal idegen pályán kell küzdeniük, úgy, hogy minden esély ellenük szól. Miközben azonban átvágják magukat az ellenséges erőkön, egy újabb fenyegetés kerül napvilágra: 3 kiló harcászati uránium, ami elég ahhoz, hogy felborítsa a világ jelenlegi egyensúlyát.



Rómának szeretettel (The Rome with Love) - A film négy történetből áll. Az első részben egy idős házaspár érkezik Rómába, hogy megismerjék lányuk jövendőbelijét. A második történetben egy utcalányt ismerhetünk meg, akinek az a feladata, hogy a kliensek igényeinek teljes mértékben megfeleljen. A harmadik részben az olasz nép egy férfit összekever egy filmcsillaggal, akinek az élete ennek köszönhetően 180 fokos fordulatot vesz. Az utolsó történet egy fiatal amerikai párról szól, akiknek életét megkeveri két váratlan személy látogatása.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kiállítás:


Szeptember 4-ig látogatható Paulovitcs László festő- és grafikusművész kiállítása a Szakszervezetek Művelődési Házában.

A szatmárnémeti Alkotóház galériájában Keresztesi Monica és Olar Iulia festményei és grafikái várják a művészet iránt érdeklődőket egészen október 3-ig. A részletekért kattints ide!

Buli
:



Szeptember 1-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: