2016-06-29 11:17:59• hírek • Szatmar.ro

Új fellépők az Untoldon!

Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz és Yokoo bővítik az UNTOLD fellépőinek listáját.

Shahid Khan, britt DJ, művésznevén NAUGHTY BOY, egy régi indián filmről kapta nevét. 31 éves korára már azzal büszkélkedhet, hogy világhírű művészekkel dolgozott együtt, mint például Beyonce, Sam Smith, Tinie Tempah, Wiz Khalifa, Emelie Sande és Leona Lewis. Idén a „Runnin" és „La la la la" című számaira bulizhatnak a fesztiválozók az URSUS UNTOLD ARÉNÁBAN!

LABRINTH egy 27 éves brit művész, idén látogat először Romániába. Az első sikeres száma, a „Pass Out" 2011-ben megnyerte a Brit Award legjobb brit szám díjat. Európa legjobb fesztiváljának színpadán felcsendül majd a híres „Beneath Your Beautiful" című száma is, amelyet az Emelie Sande-val való együttműködés eredményezett, illetve az „Earthquake", melyben Tinie Tempah-al dolgozott együtt.

UMMET OZCAN világhírű török származású DJ. Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike, Calvin Harris és David Guetta csupán egy pár olyan művész neve, akivel dolgozott már együtt.

A svájci KADEBOSTANY együttes világhírű "Castle in the Snow" című száma is hallható lesz az UNTOLD színpadán. Az együttes egy új számmal készül, melynek címe "Soldiers of Love" és jövőre adnak ki.

Az UNTOLD Európa egyetlen olyan fesztiválja, melynek nagyszínpadán a világ TOP 5 DJ-e lép fel. A Napoca Music Event, Global Records és HaHaHa Productionnal együttműködve, idén is ingyenes belépést biztosít a kolozsváriak számára a Főtér színpadán, melyen Románia legismertebbzenészei lépnek fel.

INNA, romániai művész, nemzetközileg is nagy elismerésnek örvend. A közösségi médiában több mint 12 milliós rajongótábora van, nyáron az UNTOLD színpadán fog fellépni. További romániai fellépők: Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL, Antonia, Carla's Dreams, Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nucă, Vanotek & Yank, Raku, Cristu, Danaga és Rodion.

LÉGY AZ UTOLSÓ 10.000 UNTOLD BÉRLET VÁSÁRLÓI KÖZÖTT

Már csak 10.000 bérlet maradt a 2016-os UNTOLD fesztiválra. Az első kétezer 375 lej (+ÁFA) áron vásárolható meg, ez után az ár 450 lejre (+ÁFA) fog emelkedni. Mindemellett június 30. és július 4. között az első 2000 bérlet részletben is megvásárolható. A fent említett periódusban csupán 100 lejt kell kifizetni, a maradék 275 lejt július 25-ig is ki lehet fizetni. A részletben vásárolható jegyeket az intown.ro, illetve a fesztivál weboldaláról lehet beszerezni.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK AZ UNTOLD KEMPINGBEN ÉS A KOLOZSVÁRI BENTLAKÁSOKBAN

A fesztiválozók több szálláslehetőség közül válogathatnak. A fesztivál alatt lehet sátrazni, vagy akár bentlakásban is aludni. További információk a http://untold.com/cazare oldalon. A hivatalos szálláslehetőségeken kívül a szervezők felkérik a kolozsváriakat arra, hogy megmutassák - Kolozsvár Európa legbarátságosabb városa. Ezt az alábbi módon tehetik meg: az UNTOLD Cazare at UNTOLD 2016 Facebook-oldalára vagy a Bedfinder oldalra feltehetik a saját szálláslehetőségeiket.

Az UNTOLD fesztivál 2016. augusztus 4-7. között újra életre kel! A színpadon több mint 150 nemzetközi művész lép majd fel, többek között DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Az UNTOLD a 2015-ös European Festival Awards-on (Hollandia, Gröningen) megkapta a BEST MAJOR FESTIVAL díjat. Ezen kívül, az IAA (Romániai Nemzetközi Reklámügynökség), a hazai marketing és kommunikációipar legnagyobb képviselője. A fesztivált a 2015-ös Év Brandje címmel tüntették ki. Első alkalommal több, mint 240.000-an vettek részt. 2016-ban a PR-ja a CANNES LIONS nemzetközi kreatív fesztiválon egy BRONZE LION és egy SILVER LION díjat nyert a Pay With Blood kampánynak köszönhetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: