2020-02-10 08:20:38• hírek • Blikk.hu

Új fejezetet nyit az életében L.L. Junior: mindent megtesz Lacika boldogságáért

Egy új családi házba költözik feleségével L.L. Junior! A gyönyörű házban kisfiának, Lacikának egy saját kis birodalmat szán, ahol kiszakadhat a valóságból és igazán boldog lehet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus utolsó napján szörnyű fordulatot vett L.L. Junior élete: elgázolták a kisfiát Zuglóban, a mentők pedig hiába küzdöttek Dávidka életéért, már nem tudták megmenteni. Az énekes és egykori párja, Csilla között sokszor elmérgesedett a helyzet, azonban végül csillapodtak a kedélyek és sikerült megegyezniük másik közös gyermekük, Lacika elhelyezéséről, amit már a bíróság is elfogadott. A szörnyű tragédiát követően mindkét szülő tudja, gyermekük még több figyelmet és gondoskodást igényel, a zenész éppen ezért úgy döntött, új házba költöznek feleségével, Körtevélyessy Kingával, hogy ott a lehető legjobb körülményeket biztosíthassák Lacikának.
 

"Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Lacikának boldog és teljes élete legyen. A múltat sajnos nem lehet megváltoztatni, de hiszünk abban, hogy sok-sok odafigyeléssel a fiúnknak a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobb életet tudjuk biztosítani" – mondta L.L. Junior a Bors megkeresésére, azt is elárulta, hogy egy gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házba fognak költözni.
 

"Persze, a beköltözés nem megy egyik napról a másikra, a házban előbb némi felújítás és átalakítás lesz. A munkálatok már elkezdődtek, egyelőre drámai a helyzet" - állítja a zenész, részletesen beszámolva arról, hogy jelenleg a "rombolási szakaszban" vannak, amikor falakat vernek ki és csempéket zúznak le a szakemberek, de bízik benne, hamarosan már az építési munkálatokról is beszámolhat majd.
 

"Lacika imádja a rajzfilmhősöket, így biztos, hogy a kis birodalmának dekorációjában feltűnik majd Pókember, Superman és a többi hős, akikért rajong. Szeretném, ha olyan szobája lenne itt, ahova mindig szívesen jön. Ahol kiszakadhat kicsit a valóságból, és teljesen kikapcsolódhat. Semmi sem fontosabb annál, mint hogy boldognak lássam őt" - mondta Junior.


További bulbárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: