2016-04-26 15:18:18• hírek • Szatmar.ro

Új és használt gumik egy helyen! És verhetetlen áron!

„Ugyan mit számít az, ha nyáron téli gumival közlekedek?", gondolhatják azok, akik különböző megfontolásból a télen használt abroncsokat hagyják gépkocsijaikon nyárra is. A kérdést egy szakembernek szögeztük.

„Gyakorlatilag saját testi épségével játszik az, aki nyáron téli gumit használ!", jelentette ki Csáki Csongor. „Tudni kell, hogy a téli gumik sokkal puhábbak, ami a hidegben elősegíti a tapadásukat. Nyáron viszont ez a puha gumi tovább puhul, szinte megolvad a forró aszfalton. Ettől jelentősen megnő a féktáv, növelve a baleset kockázatát", magyarázta az Amaia Speed&Go gumiszervíz menedzsere.

Sok esetben anyagi okok állnak a kockázatos döntés mögött, egy szett abroncs ugyanis alaposan megterhelheti a család költségvetését. Számukra lehet ideális megoldás az Amaia Speed&Go gumiszervíz, amely minőségi, Ausztriából származó használt gumikat is forgalmaz. A mondatban fontos az is kötőszó, mivel a Bujorului utca 74. szám alatti telephelyen új gumik között is választhatunk minden típusú személygépkocsira, furgonra vagy kisteherautókra.

Mindezt ráadásul verhetetlen áron!

Ízelítőül megemlítjük, hogy a Volkswagen Golfra szükséges 195/65/15-ös gumik darabja használtan 75 lejtől kezdődik, újonnan pedig 198 lejbe kerül. A Dacia Loganokon található 185/65/15-ös gumit használtan 75 lejtől, újonnan pedig 195 lejért lehet megvásárolni. Akár használt, akár új gumit vásárolsz viszont, azokat ingyen szerelik fel autódra.

Az Amaia Speed&Go rendelkezik gumiabroncshotellel is. Egy darab gumiabroncs tárolása egy lejbe kerül havonta, felnivel pedig két lejbe. Fontos megjegyezni azt is, hogy a szervízben használt valamennyi felszerelés, gép a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, nemrég egy budapesti cég ellenőrizte azokat.

A Bujorului utca 74. szám alatt nem csak a gumik ára verhetetlen, de a mosásé is. Ráadásul külső-belső mosás esetén a külső gyantázás a cég ajándéka. Mint ahogy öt mosás után a hatodik is a cég ajándéka!

Miközben új gumik kerülnek az autóra, vagy éppen tisztul a járgány, a kávézóban elfogyaszthatunk egy forró kávét, esetleg egy hideg vizet vagy egy frissítő üdítőt is.

Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-17.00 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: