2012-12-10 13:01:00• hírek • x

Új építésű lakások fiatalok és gyermekes családok számára!

A Soltecrom által összesen nyolc darab, magas színvonalúan kivitelezett lakások kerülnek kialakításra a Batizi út környékén. A belső parkolók növelik a tulajdonosok kényelmét, az udvar pedig a nyugalom szigete lesz az ott élők számára.

Még hat lakás áll tulajdonos nélkül abban a társasházban, amely a Soltecrom által épül Szatmárnémetiben, a Batizi út környékén. Ezek a lakások családias környezetet és nyugalmat teremtenek az ott élőknek, hiszen a város egyik legcsendesebb zónájában találhatóak.

A Soltecrom a lakáskínálat összeállításakor gondolt mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra, így a társasház minden korosztály és családtípus számára vonzó lehetőségeket teremt.

A változatos méretű és alaprajzi kialakítású 33-64 négyzetméteres lakások között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elrendezésűt. Mindegyik lakás legalább egy erkéllyel rendelkezik és a nagy ablakoknak köszönhetően minden lakrész világos és megnyerő.

A társasház két garzonja egy szobából, egy fürdőszobából és egy konyhából áll, míg a három szobás lakásokat két hálószobából, egy nappaliból, két fürdőszobából és egy konyhából alakították ki.

A lakások szakszerű kivitelezéssel, modern alapanyagokból kerülnek kialakításra, a társasházhoz tartozó parkosított belső kert pedig kellemes pihenőteret biztosít az itt lakók számára. A Soltecrom lakásai ideálisak pályakezdő fiataloknak és gyermekes családoknak egyaránt.

További részletekért látogasson el a Soltecrom oldalára, ahol az áraktól kezdve minden fontos információ megtalálható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: