2017-09-29 08:43:42• hírek • Kocsis Zoltán

Új elnöke van az Olimpiának

A várakozásokat alulmúló teljesítmény Irma hurrikánként vonult végig az Olimpia adminisztratív és sportszakmai vezetőségén: Selymes Tibor vezetőedző után Karda Attila elnöknek is mennie kellett.

Mint ismeretes, négy egymást követő vereséget követően Selymes helyét Ritli Zoltán vette át a múlt héten (itt jegyeznénk meg, hogy például a német élvonalbeli Köln hét (!) zakóval kezdte a szezont, Peter Stöger vezetőedző mégis élvezi a bizalmat – legalábbis egyelőre.) Ezzel azonban nem értek véget a változások. A városi képviselő-testület csütörtöki ülésén úgy döntött, Karda Attilát visszavonja az igazgatótanácsból – ami egyben azt is jelentette, hogy nem tölthette be tovább a klub elnöki tisztségét. Arról is döntés született, hogy Karda helyét Czine Sándor veszi át a tanácsban - amely aztán csütörtök este megválasztotta az új elnököt: Merkli Istvánt.

„Itt az ideje, hogy valaki társadalmi munkában vezesse az Olimpiát”, mondta csütörtökön a Szatmár.ro megkeresésére Kereskényi Gábor polgármester.

Merkli István 54 éves vállalkozó, ő vezeti Szatmárnémeti egyik legismertebb textilipari vállalkozását. Emellett ismert Olimpia-fanatikus.

Karda a tavalyi szezon előtt vette át az Olimpia vezetését, regnálása első évében a csapat egy pazar ősz és egy kritikán aluli tavasz után végül a 9. helyen zárta a szezont. Jelenleg kilenc fordulót követően a 15. pozícióban áll – szombat délelőtt pedig Zsilvásárhelyen lép pályára a Pandurii ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: