2014-09-09 14:12:40• hírek • Szatmár.ro

Új életstílus kialakítása

Fotó: Babos Katinka
Fotó: Babos Katinka

Sokak vágyálma, hogy akár a 100 évet is megéljék, természetesen nem mindegy milyen életkörülmények között, és milyen egészségi állapotban.

Az egészség érték, melyet óvnunk kell. Számtalan tanulmány igazolja, hogy az európai emberek életstílusa drasztikusan eltér pl. az ázsiai életmódtól, aminek meg is vannak a negatív következményei. Az egészségről alkotott életfilozófia egyénenként nagy eltérést mutat. Azzal azonban mindenki egyetért, hogy egy egészségesebb élet érdekében mellőzni kell többek között a stresszt, a mesterséges élelmiszereket, mivel azáltal számtalan civilizációs betegség megelőzhető.

A wellnes életmód követői közül sokan arra törekednek, hogy életüket az ázsiai életstílushoz igazítsák. Nem véletlen, hiszen az ázsiai kultúra több évezred folyamán alakított ki egy olyan életmód-alternatívát, amelyben az egészségnek és a tudatos táplálkozásnak rendkívül fontos szerepe van. Éppen ennek köszönhető, hogy az ázsiai országokban - az európaiakhoz viszonyítva - jóval ritkábban fordulnak elő az olyan civilizációs betegségek, mint a magas vérnyomás, a daganatos megbetegedések vagy éppen a szívinfarktus.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: