2015-04-06 07:15:33• hírek • Blikk.hu

Új életet kezdtek Tatár Csilláék

Sem Tatár Csilla, sem Gönczi Gábor nem várt sokáig, a Blikk úgy tudja, bár a válókeresetet még csak nemrég adták be, mindkettőjük együtt él új választottjával.

Van mellettem valaki, aki nagyon fontos, és ő pontosan tudja, családban képzelem el az életem. Szeretek feleség lenni, és szeretek szerelmes lenni" – ezt nyilatkozta a Blikknek pár hete Tatár Csilla, aki ezúttal nem kívánt rea­gálni a bulvárlap értesülésére. Ám úgy tűnik, az MTVA műsorvezetőjét házassága kudarca nem riasztotta el attól, hogy komolyan tervezzen mással, és alig négy hónappal azután, hogy elköltözött férjétől, máris szorosan összefűzte életét új szerelmével.

– Mind a ketten nagyon elfoglaltak, hiszen Csilla kedvese egy nagyvállalat vezető beosztású embere, ő pedig épp most kapott új, rendszeres esti feladatot a Petőfi Tv-n, így tényleg csak akkor tudnak találkozni, ha együtt élnek. Ugyan Csilla hivatalosan még fenntartja az albérletét, de az a lakás már csak raktárnak számít – árulta el a Blikk informátora.

Nem is csoda, hogy a lehető legkevesebb időt szeretnének külön lenni új párjával, hiszen Csilla jól ismeri a különböző időbeosztással dolgozó pároknál felmerülő problémákat.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: