2013-11-27 01:34:47• hírek • Blikk.hu

Új életet kezdett Oláh Ibolya

Újra színpadon láthatták rajongói Oláh Ibolyát, méghozzá igen jó hangulatban. Már-már azt hihettük,  a fantasztikus hangú egykori megasztáros végképp elkallódik, de Ibolya újabb váratlan fordulattal állt elő.

- Valami még vár rám! - énekelte ércesen csengő hangján, 200 fős közönségének új együttesével, a Karmapirinnel tartott koncertjén. - Édes bosszú vagyok - vetette oda a következő szám előtt, de csak a rajongók kemény magjának integetett. Közülük néhányan Nyíregyházára is leutaztak, ugyanis ott alakult, és lépett fel először a csapat szeptember végén.

- Nem igazán tudok beszélni, nem vagyok a topon - mondta Ibolya a 40 perces műsor vége felé, melyen végig jókedvű és lelkes volt. A Karmapirin igazi gyógyírnek bizonyult számára, rég nem láttuk ilyennek.

- Kertelés nélkül elmondtam neki, nem egy újabb Oláh Ibolya-zenekart akarunk, és hogy elég hülye helyzetbe kerültünk - mesélte Zombor Szabolcs, aki egy éve találta ki: a blues műfaját és a 30-as szingli nők problémáit elegyítve hív életre egy zenekart, de pórul járt. - Magunkon röhögtünk, amikor debütálásunk előtt a szingli énekesnőnk bepasizott, és külföldre költözött - fűzte hozzá Szabi, aki azonnal Ibolyára gondolt.

- Hallottuk, hogy nem egyszerű eset, de nem volt vesztenivalónk, és azt kell mondanom, nála pontosabb, elhivatottabb énekesnővel nem találkoztunk - mondta a dobos, szövegíró. - Az Ibolyát nyitó kulcsra szeretet van írva. Az első pillanattól fogva úgy tekintünk rá, mintha a húgunk lenne, és öt próba után már színpadon álltunk. Hat új dalt rögzítettünk vele, és jövőre a lemez is meglesz - mesélte terveiket Ibolya helyett is. Az énekesnő nyilatkozni nem akart.

 

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: