2020-02-20 08:05:14• hírek • Blikk.hu

Új életet kezdett Fresh Andi

Elhagyta az országot és vidékre költözött a Fresh együttes korábbi bombázója, Villányi Andrea. A korábban tősgyökeres budapestinek számító énekesnő már másfél éve a szlovákiai Párkányhoz közeli Helembán lakik a vőlegényével, Janival.

A nagy szerelem mögött egy régi barátság áll, aminek a továbbfejlődése talán éppen Andit lepte meg a legjobban. „Ha 10 évvel ezelőtt azt mondták volna nekem, hogy ő lesz a párom, lehet, hogy körbenevetem, mert teljesen más volt az életutunk. Aztán elteltek az évek, majd 24 óra leforgása alatt megváltozott minden” – mesélt kapcsolata kialakulásááról a Fókusz stábjának a szőkeség, aki azt is elárulta, hogyan ízlik neki a vidéki élet.
 

„Én imádom, nekünk is vannak saját kecskéink, a Lolka meg a Bolka...Nagyon vidéki vagyok, de a szónak a legszuperebb értelmében. Csak akkor megyek Budapestre, amikor már halaszthatatlan utáni-utáni dolgom van.” Andi lelkesedése teljesen érthető, ugyanis nem csak az állatnevelésbe, de a koronglövészetbe és a motorozásba is belekóstolt.
 

„Mi a párommal nagyon szeretünk kijönni a lőtérre, de mondjuk állatra soha nem tudnánk. Ez egy nagyon jó feszültséglevezetés, kitesszük a különböző lőlapokat különböző távolságokra, aztán próbálkozunk, hogy mit sikerül összehozni." A crossmotorozás már keményebb dió volt, azzal kapcsolatban ugyanis nem csak a szüleinek, de neki is komoly félelmei voltak.
 

„A testvéremnek volt tizenévvel ezelőtt egy motorbalesete, és én akkor azt mondtam, soha nem fogok egyre sem ráülni, de hát úgy néz ki, az évek rácáfoltak. A szüleim voltak a legjobban ellene, hogy ne üljek motorra, mert ők nagyon féltenek, viszont olyan szabadságérzést ad, annyira hihetetlen, ahogy az erdőben lehet menni, ráadásul csendben, mivel az enyém egy elektromos crossmotor" – mesélte Andi aki a hamarosan esedékes esküvőjébe is engedett némi bepillantást.
 

„Az esküvő a szűknél is szűkebb körű lesz. Külföldön lesz megtartva, a gyerekek és a szüleim társaságában. Még az idén szeretnénk. Augusztusban lesz egy éve, hogy Jani megkérte a kezemet, és szeretnénk még 2020-ban kimondani az igent." Ha már a nagy nap szóba került, a gyerekvállalás kérdése sem maradhatott el, ami azért is adja magát, mert az előadó párjának két gyermeke is van egy korábbi kapcsolatából.
 

„Nem tervezünk. Annyira kerek az életünk, annyira szeretünk spontán élni, annyira szeretjük, azt hogy ha este 8-kor ha el szeretnénk menni vacsorázni, akkor fél 9-kor már az autóban ülünk és nekiindulunk, hogy – úgy érzem – nekünk így tökéletes az életünk” – magyarázta döntését Andi, akinek egy szerelemgyereke azért így is van az életében, a Fresh ugyanis – ha megújult formában is – a mai napig dübörög.
 

„Sokan azt gondolják, hogy a Fresh együttes már nem létezik, vagy nem olyan aktivitással üzemel. Harmadik éve járom egyedül az országot, két nagyon aranyos táncoslányom van, így hármasban járunk fellépni, ami zökkenőmentesen megy” – zárta a beszélgetést a frontember, aki még sosem érezte olyan kiegyensúlyozottan magát, mint az elmúlt időszakban.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: