2020-03-24 08:10:53• hírek • Blikk.hu

Új életet kezd kisfia elvesztése után L.L. Junior

L.L. Junior elárulta, az év elején még drámai volt a helyzet a készülő új otthonban, ám hamarosan költözhetnek /Fotó: Instagram
L.L. Junior elárulta, az év elején még drámai volt a helyzet a készülő új otthonban, ám hamarosan költözhetnek /Fotó: Instagram

A tervek szerint néhány hét múlva már a burkolatokat készítik L. L. Ju­nior (39) házában, így a zenész és családja egy-két hónap múlva be is költözhetnek új otthonukba.

Nagy döntés volt ez számukra, ám mindenképpen új életet akart kezdeni a tragé­diája, kisfia elvesztése után.

– Törökbálinton vásároltunk egy házat, amibe a feleségemmel azonnal beleszerettünk. Persze, a beköltözés nem olyan egyszerű, hiszen év elején kezdtük el a felújítást, sok falat kivertek, az összes csempét és járólapot felszedték, szóval elég drámai volt a helyzet, de azóta szépen haladnak a munkások – mesélte a Blikknek Junior. Az énekes tavaly augusztusban veszítette el autóbalesetben a kisebbik fiát, a hároméves Dávidkát, s bár másik gyermeke, Lacika (6) miatt erős maradt, úgy érezte, mégis változásra van szüksége.

– Sok volt ez a tavalyi év... Annyi rossz dolog, tragédia történt, hogy egysze­rűen azt éreztem, el akarok bújni a világ elől. Próbáltam erős maradni, dolgoztam, koncerteztem, tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, de éreztem, hogy egy kis elvonulásra van szükségem. Valami újra vágytam, új környezetre. A régi lakás sok olyan dologra emlékeztetett, amit nem akartam. A költözés terápia számomra. Új év, új ház, új élet, erre van szükségem – folytatta a zenész.

Junior megsúgta, nagy meglepetéssel készül Lacikának, akit édesanyjával heti váltásban nevelnek.

 Laci imádja a szuperhősöket, a meséket, ezért olyan szobát rendezünk be, amelyben ezeket a figurákat láthatja. Minden mást Kingával együtt terveztünk meg és találtunk ki, nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen szép házunk lesz. Ráadásul a környéket is imádjuk, nagyon csendes, barátságos, már a közeli éttermeket is felfedeztük – mesélte a rapper.

Az építkezés folyamatosan zajlik, a külföldről rendelt munkaanyagok pedig az utolsó pillanatban, de megérkeztek.

– Még a határzár előtt meghozták a spanyolországi és lengyelországi dolgokat, viszont amit Olaszországból vártunk volna, inkább lemondtuk. A munkások így is tudnak dolgozni – mondta Junior.

A zenész mindent meg akar adni a kisfiának, Lacikának, hogy feledje fájdalmát /Fotó: Instagram​

Távolabb lesz az édesanyjától

Junior és édesanyja, Fanni asszony eddig közel laktak egymáshoz, ám hiába a pár tíz kilométer, a zenész rendszeresen látogatja majd anyukáját.

– Anyu a mindenem, nagyon szeretem őt, sosem hagynám magára. Sokszor visszamegyek majd meglátogatni, meg jön ő is hozzánk, ráadásul nem is leszünk olyan messze egymástól – mondta Junior.



További bulvárhírekért látogassa meg a Blikk.hu-t!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: