2018-05-12 05:01:58• hírek • Blikk.hu

Új dalon dolgozik Pápai Joci, Majka és Curtis

Újabb közös dal készül Pápai Joci, Majka és Curtis jóvoltából! A fiúk már stúdióba is vonultak, de pontos részleteket még nem árultak el a közös szerzeményről, ám egy biztos: nem lírai dal várható.
 

Milyen lesz a közös nóta?

– Igazi nyári slágert veszünk fel. Majkával nagyon régen, 2015-ben dolgoztunk legutóbb együtt zenén, ezért nagyon jólesett a stúdiózás. Curtisszel meg még annál is régebben álltunk együtt mikrofon mögött. Annyit árulhatok el egyelőre a dalról, hogy nagyon modern lesz, a jókedv és a buli határozza majd meg.
 

Majkával köztudottan jóbarátok, milyen vele együtt dolgozni?

– A magánéletben soha nem volt konfliktusunk, elképzelni sem tudom, hogy összevesszünk, még a munka miatt sem, de ilyenkor elmondjuk egymásnak a véleményünket. Van, hogy ez nem egyezik, de meg kell próbálni közel hozni a különböző elképzeléseket egymáshoz. Itt mindenkinek megvan a maga ízlése, de közös dalt kell gyúrni. Amikor valamit véleményezünk, nagyon odafigyelünk arra, hogy ne bántsuk meg a másikat, mert mind a hárman elismerjük egymás munkáját.
 

Curtisékkel is összejárnak családosan, akárcsak Majkáékkal?

– Igen, vele is sokszor találkozunk, a családjaink ismerik egymást. Ő a mi kisöcsénk, azaz nemcsak baráti, testvéri is a viszony.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: