2012-01-20 09:49:11• hírek • blikk.hu

Új dallal készül Vastag Csaba

Vastag Csaba
Vastag Csaba

 

Vastag Csaba élete fenekestül felfordult, amióta megnyerte a magyarországi X-Faktor első szériáját. Az énekes befutott, egyik pillanatról a másikra az ország egyik kedvence lett, és ez azóta is így van.

Sikert sikerre halmoz, ám ehhez az kellett, hogy válasszon: „pénz, csillogás", vagy magánélet. Csaba az előbbit választotta, szakított párjával, akivel évek óta alkotott egy párt, és belevetette magát az éneklésbe.

Egy percre sem áll meg, testvérével, Tamással a közös daluk, az Őrizd az álmod hosszú hetekig a slágerlisták élén táborozott, a zenecsatornák megállás nélkül játsszák a klipjüket. Csaba azonban nem ül tétlenül a babérjain, máris egy új dalon dolgozik. – Egyedül énekelem ezt a számot. Ezúton is köszönöm Geszti Péternek, hogy megtisztelt azzal, hogy megírta a dalszöveget. Különleges és egyedi, mint minden általa írt szám. Nemsokára hallható lesz mindenhol. Kíváncsi vagyok rá, mit szól majd a közönség, remélem, tetszeni fog mindenkinek! – mondta el a Blikknek Vastag Csaba, aki egy percre sem bánja, hogy így alakult az élete.

Sőt a világ legszerencsésebb emberének tartja magát, mert bevallása szerint azt csinálhatja, amit a legjobban szeret.

Blikk

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: