2008-04-24 19:05:38• hírek • Szatmar.ro

Új bevásárlóközpontot építenek

 A Városi Tanács elfogadta az új bevásárlóközpont létesítéséről szóló napirendi pontot.

 

 

 

A Városi Tanács csütörtöki ülésén 42 napirendi pontról szavaztak a tanácsosok. Többek között egy új bevásárlóközpont létesítését is engedélyezték.

A napirendi pontok nagy része városrendezési terveket érintett. Ezek közül az egyik legnagyobb beruházás egy új bevásárlóközpont felépítése, amelyről sikerült pozitívan dönteni.

A bevásárlóközpont a Lucian Blaga út kivezető szakaszára tervezik, amely körülbelül 50 millió eurót igényel. A beruházást jól működő, terjeszkedni kívánó áruházláncok építik . A városnak hasznos lehet egy ilyen létesítmény, ugyanis gazdasági előnyei is vannak, valamint egy olyan városrészt számolnának fel, amely jelenleg lepusztult állapotban van. A bevásárlóközpont a fogyasztói társadalom igényeit teljes mértékben kielégíti majd, üzlethelyiségekkel, szórakozási lehetőségekkel, mozival egyaránt fel lesz szerelve.

A bevásárlóközpont kiépítése eltarthat akár egy évig is, valamint az engedélyek beszerzése is időigényes. Ilyés Gyula polgármester szerdai sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott véleménye szerint, a nyár folyamán elkezdődhet a kivitelezés.

 

P.A. 

 

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: