2016-01-05 16:02:13• hírek • Szatmár.ro

Új bérlettípus bevezetésére készül a Transurban

A tömegközlekedési vállalat szerint több cég is kérte, hogy legyen átruházható bérlet is a választékban. Úgy tűnik, hogy ez hamarosan megvalósul. Amennyiben a városi tanácsosok megszavazzák, a Transurban már meglevő bérleteinek és jegyeinek az ára idén nem változik.

Több vállalkozás is kéréssel fordult az elmúlt időszakban a megyeközpont közszállításért felelős vállalatához. Azt kérték, hogy legyen lehetőség egy átruházható bérlet vásárlására is, ami nem névre szóló, tehát azt a cégek munkatársai közül többen is használhatják - természetesen nem egy időben.

A Transurban tervei szerint a bérlet hamarosan megváltható lesz: az egy hónapos átruházható bérlet 100 lejbe, a 15 napra érvényes 55 lejbe kerül majd.

A közszállításért felelős vállalatnál egybéként több bérlet is létezik: a minden vonalra érvényes teljes árú bérlet 65 lejbe, a diákoknak szánt bérlet pedig 33 lejbe kerül. Napijegyet is lehet váltani, ennek ára 5 lej. A két utazásra feljogosító "dupla" jegyet 4 lejért vásárolhatjuk meg, a nyugdíjas-jegy pedig egy utazásra 1 lejbe kerül - természetesen csak azoknak az időseknek, akik még nem kerültek be az ingyenességet élvező korcsoportba.

A 2016-ban használt jegy- és bérletárakról valószínűleg január végén fog dönteni a városi tanács - várhatóan maradnak a 2015-ben is alkalmazott díjak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: