2015-10-30 16:11:45• hírek • Szatmar.ro

Új abroncsokkal és olcsóbb mosással várnak

Jelentős újdonsággal és komoly kedvezményekkel vár minden autóst az Amaia Speed&Go gumiszervíz és forgalmazó. Ha még nem hallottál róla, akkor mindenképpen keresd a Bujorului utca 74. szám alatt. Nem fogod megbánni!

Kezdjük az újdonsággal! Az ügyfelek már megszokhatták, hogy az Amaia Speed&Go-nál minőségi használt abroncsokat találnak bármilyen méretben. Mostantól viszont nem csak az Ausztriából származó használt, de vadiúj gumik közül is választhat a potenciális vásárló.

Teheti mindezt verhetetlen áron!

Ízelítőül megemlítjük, hogy a Volkswagen Golfra szükséges 195/65/15-ös gumik darabja használtan 75 lejtől kezdődik, újonnan pedig 198 lejbe kerül. A Dacia Loganokon található 185/65/15-ös gumit használtan 75 lejtől, újonnan pedig 195 lejért lehet megvásárolni. Akár használt, akár új gumit vásárolsz viszont, azokat ingyen szerelik fel autódra.

Ezzel azonban még korántsem ért véget a kedvezmények sora! Aki ugyanis az Amaia Speed&Go-tól vásárolja meg mind a négy abroncsot, annak nyári gumijait téritésmentesen tárolják tavaszig.

Szintén jelentős kedvezmény, hogy a Bujorului utca 74. szám alatt ezentúl kevesebbe kerül az autó mosása. Ráadásul külső-belső mosás esetén a külső gyantázás a cég ajándéka. Mint ahogy öt mosás után a hatodik is a cég ajándéka!

Miközben új gumik kerülnek az autóra, vagy éppen tisztul a járgány, a kávézóban elfogyaszthatunk egy forró kávét, esetleg egy hideg vizet vagy egy frissítő üdítőt is.

Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-18.00 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: