2010-10-05 17:05:46• hírek • mti

Új Superman, a 300 rendezőjétől

Zack Snyder
Zack Snyder

Zack Snyder, a 300 rendezője leszerződött az új Superman-filmhez: Christopher Nolan felügyelete mellett ő rendezi a következő szuperhősmozit.

Snyder számára nem ismeretlen a képregények világa: a 300 három éve aratott sikert és tavaly mutatták be A Watchmen: Az őrzők című akciófilmjét - emlékeztetett a Variety.com.

Bár Nolan a harmadik Batman-film forgatására készül, amely a tervek szerint 2012. július 20-án kerül a mozikba, a Warner Bros. őt bízta meg azzal, hogy egyengesse a Superman-projekt útját.

"Ő adja hozzá azt a plusz tapasztalatot, ami néha hiányzik a munka során. Ennél jobb helyzetbe nem is kerülhettünk volna Superman esetében" - mondta Snyder a Nolannal való közös munkáról.

Nolan feleségével, Emma Thomasszal, Charles Rovennel és Deborah Snyderrel látja el a produceri feladatokat.
Az új Superman-sztorit egyébként Nolan találta ki David Goyerrel, aki végül a forgatókönyvet is megírta belőle.
Utoljára Bryan Singer foglalkozott a szuperhőssel: a Superman visszatér 2006-ban járta meg a mozikat, és világszerte közel 400 millió dolláros jegybevételt hozott, pedig a kritikusok nem rajongtak érte, és a nézők az akciójelenetek hiányára panaszkodtak.
Snyder Superman-filmje - amely szintén 2012-ben debütál a mozikban - viszont bizonyára nem szűkölködik majd az akciókban. Elég csak visszaidézni a 300 című történelmi dráma csatajeleneteit.

 


A 300 előzetese

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: