2014-09-26 11:06:36• hírek • (x)

Új Babytrend bolt nyílik az új városközpontban

Szombaton, szeptember 27-én 10 órától nyitja meg új boltját a Babytrend - az első 30 vásárló kedvezményt kap.

A Babytrend boltokban valószínűleg már rengeteg szatmári megfordult: ide jön az, aki gyermeket vár, akinek gyermeke született, aki ajándékot vesz a szomszéd vagy a rokon gyermekének - szóval tényleg szinte mindenki. Az internetes bolthoz pedig folyamatosan érkeznek a megrendelések, az ország legeldugottabb településére is érkezett már a cég által forgalmazott árucikkekből. Nem is csoda! A Babytrendnél bőséges áruválaszték várja a vásárlókat, a babaváróktól a kisgyermekes szülőkig - itt minden megkapható csecsemőknek szóló kiegészítőktől gyerekszoba-bútoron és babakocsikon át egészen a játékokig.

A Babytrend filozófiája az, hogy közel kell lenni a vásárlóhoz, hogy az a szükségleteknek megfelelő legjobb árucikket kapja. Emiatt szeptember 27-én 10 órától új boltot nyitnak az új városközpont sétálóutcáján, a Coposu sétányon. Az ünnepélyes megnyitóra mindenképp érdemes elmenni, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A szülőknek főleg azért, mert az első 30 vásárló 30 százalékos árengedményről szóló utalványt kap ajándékba. A gyerekeknek pedig azért, mert rengeteg szórakozási lehetőség várja őket - a felhőtlen szórakozásról az Anima Karaván animátorai fognak gondoskodni.

A Babytrend bolt számos szolgáltatással áll vásárlói rendelkezésére: házhozszállítás, 30 napos visszavásárlás, a megvásárolt termékek beszerelése, tanácsadás, de még a megvásárolt babaülést is beszerelik az autóba. A Babytrendnél a vásárló elégedettsége a legfontosabb, ezért a jótállással kapcsolatos problémákat is a lehető leggyorsabban megoldják.

A szombaton nyíló új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

Babytrend - szülőnek lenni öröm!

Négyéves a Babytrend

Négyéves a Babytrend

Négyéves a Babytrend

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: