2009-01-07 11:14:04• hírek • Szatmar.ro

Uhrin lehet Trombetta utódja

A CFR kedd este hivatalosan is bejelentette, hogy immár nem Trombetta a csapat edzője.

Isten útjai kifürkészhetetlenek és ez igaz a román labdarúgás vezetőire is: alig egy héttel azt követően, hogy Iuliu Muresan, a Kolozsvári CFR elnöke megerősítette Maurizio Trombetta helyét a csapat kispadján, kedden bejelentette, hogy immár nem az olasz az egyesület edzője.

 

Mindez persze nem okozott meglepetést a román sajtó számára, akik immár hetek óta azzal foglalkoznak, hogy ki irányítja majd tavasszal a román bajnoki cím és kupa birtokosát. És az egyöntetű válaszuk: Dusan Uhrin jr., a Temesvár korábbi edzője. Aki ugyan az idei szezonban nem edzhet más első osztályú egyesületet, ezért a sajtó szerint, nyárig édesapja, a Csehországot az 1996-os Európa-bajnokságon ezüstéremig vezető Dusan Uhrin ülne a kispadon.

Míg a Prágában tartózkodó fiatalabb Uhrin határozottan cáfolta, hogy apjával Kolozsvárra szerződnének, addig a CFR vezetői ködösítenek és türelemre intenek. „Pénteken vagy szombaton bemutatjuk az új edzőt, akivel már mindenben megegyeztünk. Lehet, hogy cseh, de biztosan nem Dusan Uhrin jr." Ami, ugye, még nem zárja ki, hogy idősebb Dusan Uhrinról van szó.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: