2013-02-28 09:51:41• hírek • Blikk.hu

Uhrin Benedeket a lakásmaffia semmizte ki

Rettegésben tölti a napjait Uhrin Benedek és gondoskodására szoruló fia, Attila: bár kifizettek 9 és félmillió forintot egy panellakásért, májusban mégis utcára kerülhetnek. Az idős táncdalénekes a lakásmaffia áldozata lett!

Uhrin Benedeknek idős kora ellenére ezrek csápoltak a Szigetfesztiválon, dédunokakorú fiatalok őrjöngtek, amikor a bácsika rákezdett Rebeka című nótájára. A rivaldafényből az elmúlt években visszavonult, beteg fiával, csendesen, de nyugodtan éldegélt Uhrin Benedek. Tavaly azonban eldöntötte: szülővárosából, Gyomaendrődről a fővárosba költözik, hogy még egyszer, talán utoljára felfedezzék, újra beindítsa zenei karrierjét.

– A színpad volt az életem, így eladtuk a vidéki házat, és vettünk egy másikat Budaörsön. Csakhogy a fiammal rájöttünk, hogy egyikünk sem bírja már a hólapátolást, a kert gondozását. Egy társaházi lakást kerestünk, és rábukkantunk erre – mutatott körbe az idős énekes.

– F. Sándor és élettársa, K. Nikolett azonban nagyon becsapott. Megmutatták ezt a lakást, ahol jó meleg volt a radiátor, égett a villany, tetszett is az egész hangulata, de hamar kiderült: a tulajdoni lapon lévő tulajdonosról azt sem tudjuk, kicsoda.

A tulaj a lakók szerint idős és rokkant férfi volt, de nyoma veszett, és senki sem tudta, hogyan jutott hozzá F. Sándor építési vállalkozó a lakáshoz, amelyen másfél millió forintos közüzemi- és közösköltség-tartozás van. Az adásvételi szerződésben az eladó vállalta, hogy a vételárból mindezt kifizeti, a férfi ügyvédje is erről biztosította Benedek bácsit, s egyre csak sürgette, hogy írja alá gyorsan a papírokat.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: