2018-07-13 04:18:09• hírek • Blikk.hu

Ügyészség elé kerül Kis Grófo balesete

Már az ügyészség vizsgálja Kis Grófo balesetét: az énekes két kamionnal karambolozott, ám elmondása szerint nem érzi magát hibásnak.

Mint megírtuk, Kis Grófo 2017 decemberében két kamionnal ütközött Tatabánya térségégben, a közúti baleset miatt pedig eljárást is indítottak ellene. Mostanra a rendőrség lezárta a nyomozást, a Bors információi szerint az énekes ügye az ügyészség elé került: jelenleg azt vizsgálják, az énekes megszegte-e a közlekedési szabályokat.
 

Kis Grófo így vélekedett a lapnak az ügyről:

– Hivatalos levelet még nem kaptam, úgy tudom, hosszabbítás történt az ügyben. Sokan azt gondolták, a leállósávban közlekedtem, de nem ez történt. Egy kanyar utáni torlódásban történt a baleset, nem száguldoztam, és hiába fékeztem, már nem tudtam megállítani az autót. Nem tudom, mit döntenek majd, de bízom abban, hogy a szakértők átlátják a helyzetet, méltányosak lesznek, mert egyáltalán nem érzem magam hibásnak, és abban a helyzetben ez tűnt a legjobb manővernek. A csúszós útviszonyok között ilyesmi bárkivel megtörténhet, és amikor én vezettem, soha még csak hasonló sem történt – mondta a lapnak az énekes, aki bízik a szakértők méltányosságában.
 

A Bors Kis Grófo balesetével kapcsolatban megszólaltatta dr. Miskolczi Ivettet, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivőjét is:

– Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt van folyamatban büntetőeljárás, a rendőrség egy férfit hallgatott ki gyanúsítottként. A Tatabányai Rendőrkapitányság 2018. július 9. napján megküldte az iratokat az illetékes Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek, azonban az ügyben érdemi döntés még nem született – tájékoztatott dr. Miskolczi Ivett a lapot.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: