2015-11-23 17:48:23• hírek • Kocsis Zoltán

Úgy megverték a baltával, a szatmári kórházban el sem tudták látni

Súlyos következményei lettek annak a vitának, ami vasárnap kora délután Pácfaluban robbant ki egy fiatal férfi és egy idős bácsi között. Utóbbi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy Nagybányára kellett átszállítani a Szatmár Megyei Kórházból.

A rendőrség és a mentőszolgálat tájékoztatása szerint a vita vasárnap délután 15 óra körül tört ki a Homoród községhez tartozó Pácfalu legelőjén. A 30 éves Daniel V. és 75 éves vitapartnere az állatok legeltetése körüli nézeteltérések miatt veszett össze. Mindez annyira eldurvult, hogy a 30 éves férfi öklével, lábával kezdte ütni-rúgni az idős férfit, sőt, még egy baltával is többször megütötte.

Amikor a mentősök a helyszínre értek, a bácsi tudatánál volt. A vizsgálatok során kiderült, jobb alkarjában mindkét csont eltörött, bal bordái több helyen eltörtek, de zúzott sérülések voltak a fején és bal tenyerén is.

A 75 éves férfit előbb a Szatmár Megyei Kórházba szállították. A kivizsgálások és elsődleges ellátása után este Nagybányára szállították tovább.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: