2017-11-11 08:16:51• hírek • Blikk.hu

Úgy érzi, újjászületett: 4 év után visszatér Gesztesi

A színész a Blikknek elárulta, az elmúlt fél évben gyökeresen megváltoztatta életmódját: rengeteget sportol, és igyekszik minél több időt tölteni a családjával – teljesen megváltozott az élete.

– A Miniszter újra félrelép című darabot próbáltuk, mikor ráébredtem, kőkemény állóképesség kell a szerephez, így elkezdtem edzeni. Szigorú edzéstervet agyaltam ki, és egész nyáron konditerembe jártam. Reggel hattól három órán át sportoltam. A gyakorlatok után szinte újjászülettem: míg korábban megszakadtam egy-egy mozgalmas jelenet után, most könnyedén veszem az akadályokat – mesélte büszkén Gesztesi, aki gondosan ügyel arra, hogy állóképessége és egészsége rendben legyen.

Bár Gesztesi nem panaszkodhat, hogy ne lenne elegendő színpadi munkája, úgy értesültünk, Shrek állandó magyar hangja a jövőben inkább a televíziózás felé kacsingat.

– Nemrég két nagy csatornával is szerződtem egy-egy show-műsorra, de sajnos egyelőre többet nem árulhatok el. Jelenleg viszont egy harmadikkal vagyok tárgyalásban, így a közeljövőben gyakran láthatnak majd a képernyőn. Néhány hét múlva külföldre utazom, utána azonban elkezdem a forgatásokat. Emellett persze a színpadról sem mondtam le, több vidéki teátrum mellett a Belvárosi Színházban játszom, tavasszal pedig folytatjuk országjáró turnénkat a Robin Hooddal – magyarázta Gesztesi, aki bevallotta, korábban gyakran túlvállalta magát, ám ma már tudja, havi 10 színdarabnál többet nem vállalhat. – Volt, hogy éjjel-nappal dolgoztam, és semmi időm nem jutott a családomra és önmagamra. Ma szerencsére ezt már remekül tudom kezelni, így egyensúlyban van a magánéletem és a munkám. Az egészségem is rendben van, úgyhogy többet nem is kívánhatnék.

Legutóbb énektudását mutatta meg

Gesztesi Károlyt legutóbb 2013-ban láthatták nagy szabású show-műsorban, A Nagy Duett színpadán Csézyvel mutatta meg tudását, ám az énekesnő családi drámája miatt önként ki kellett szállniuk a TV2 műsorából, nem folytatták a versenyt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: