2018-05-24 09:58:38• hírek • Oszkó Viktória

Úgy élvezem én a strandot: Gyereknap az Aquastarban

Szatmár megye legkedveltebb fürdőkomplexuma, az Aquastar különleges gyereknapi programokkal várja a családokat, köztük a legkisebbeket és a legnagyobbakat is.

Június 2-án, szombat reggel 8.30-tól indul a móka! A család apraja-nagyja megtalálja majd a kedvére való elfoglaltságot: a zene és a jó hangulat garantált! Számtalan izgalmas feladat, vetélkedő várja majd a legbátrabbakat, köztük a szülőket vagy akár a nagyszülőket is, hiszen akkor igazán felhőtlen a családi szórakozás, ha mindenki együtt van.


A kreatív gyermekprogramokról a Michelino Corner Kids gondoskodik, akik arcfestéssel és lufikkal készülnek, hogy emlékezetesebbé tegyék a napot. Ha ez nem lenne elég, a Walt Disney meséből ismert Mickey Mouse Klub mesefigurái fogják feledhetetlené tenni ezt a napot és gondoskodnak majd a gyerekek kikapcsolódásáról.


További meglepetések és nyeremények is várják a látogatókat. Utóbbiakat a játékos feladatokban való részvétel után ítéli majd oda a zsűri. Néhány a kínálkozó lehetőségek közül: célbalövés, célbadobás vízzel töltött lufikkal, dobókocka játék, a felnőtteknek pedig az airsoftot próbálhatják ki.


A zenefelelős a szatmári Strangers banda lesz, akik gondoskodnak majd arról, hogy folyamatosan szóljon a talpalávaló. Olyan zenei klasszikusokkal készülnek, mint a Mamma mia, a Twist and Shout vagy a We will Rock you!


Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, hogy együtt ünnepeljük a Gyereknapot, június 2-án, szombat reggel 8 óra 30 perctől az Aquastar aquaparkban, a Vizek Birodalmában!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: