2015-02-10 09:33:59• hírek • Blikk.hu

Ufóparadicsomba utaztak nászútra Patakyék

A Blikk kiderítette, hol élvezi Pataky Attila és harmadik felesége, Nyikovics Orsolya az esküvőjükön nászajándékba kapott pénz örömeit.

Mint a Blikk megtudta, a házaspár nem Indiába, ahogy korábban tervezték, hanem Új-Zélandra utazott nászútra. Állítólag nem véletlenül esett a választás a távoli szigetországra, amit nem sűrűn szoktak választani a friss házasok nászútjuk céljaként. Arrafelé azonban az évnek ebben a szakaszában nem ritka a meteoreső, sőt a csodálatos déli-sarki fény is elkápráztatja az Ausztráliában és Új-Zélandon lévőket.

Úgy tudjuk, az Edda frontembere egyebek mellett a szemet gyönyörködtető fényparádé, az aurora australis reményé­ben utazott újdonsült feleségével a távoli vidékre. Pataky Attila sosem tartotta titokban, hogy hisz a paranormális jelenségekben, sőt többször állította azt is, hogy találkozott már ufóval, márpedig erre Új-Zélandon is jó esélye van.

Tudniillik csak tavaly tucatnyi harmadik típusú találkozásról számoltak be az ott élők, egy új-zélandi férfi egy város fölött cirkáló azonosítatlan objektumról készült filmet is feltett az internetre, az pedig tavaly bejárta a világsajtót. A házaspár egyébként nem verte nagydobra az utazás hírét, legközelebbi ismerőseik is csak az indulás előtt néhány nappal értesültek a hírről, hogy India helyett a déli földrész lesz az úti céljuk.

A folytatás a Blikk.hu-n olvasható, kattintson ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: