2015-06-25 23:23:14• hírek • Szatmar.ro

UNTOLD Fesztivál: Magyar nyelvű honlappal is!

Az UNTOLD Fesztivál bejelenti új, magyar weboldalát, melyen minden információ magyar nyelven is elérhető a fesztiválról, fellépőkről, jegyekről és szálláslehetőségekről. Ezzel egyidőben 3.000 új négynapos fesztiválbérlet forgalmazását jelentik be, mivel a 35.000-es küszöb túl alacsonynak bizonyult a jegyigénylésekhez képest.

„Számunkra a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosának egyik legértékesebb tulajdonsága a felvállalt többnyelvűség. A városunk ezen értékét igyekszünk egyre jobban beépíteni a rendezvényekbe. A fesztivál magyar honlapjának és kommunikációjának biztosításával egy széles réteget ér el, mely ezáltal sokkal inkább magáénak érzi a fesztivált és az Ifjúsági Fővárost." - Borzási Sarolta, a Share Föderáció alelnöke.

Az UNTOLD Fesztivál sikere az eddigi eladott bérletek számán is mérhető, hiszen 35.000 négynapos belépő és 4.000 napijegy kelt el egy hónappal a fesztivál kezdete előtt. Az eladott jegyek között kanadai, új-zélandi és mexikói megrendelőket is találunk, de sokan érkeznek Európa Ifjúsági Fővárosába az Egyesült Királyságból és Magyarországról is.

 

A ma bejelentett 3.000 bérlet és 1.000 Early General Access napijegy eladása után, kizárólag csak új díjszabású napijegyek lesznek elérhetőek.

Újdonságok az UNTOLD Fesztivál kempingjéről és campusáról

Az Untold Fesztiválon résztvevőknek a Hașdeu (Kőkert) utcai és az Observator (Hajnal negyedi) egyetemi bentlakásokban biztosítanak szálláshelyet. A mai naptól kezdve a teljes szobák mellett egyszemélyes helyeket is lehet igényelni a kampuszokban, de a szervezők azt ajánlják a résztvevőknek, hogy barátokkal, ismerősökkel együtt béreljenek szobát az esetleges ismeretlen szobatársak elkerülésének érdekében.

 

Egy ágy/éjszaka ára az UNTOLD Campusban 60 lej (+ÁFA). Részletek a https://untoldfestival.com/hu/campus-hu/ oldalon.

UNTOLD Fesztivál kemping

Július 10-ig lehet jegyeket vásárolni a UNTOLD Fesztivál hivatalos kempingjébe. Aki június 23. és július 10. között vált jegyet a kempingbe, hasznos tárgyakat nyerhet a négynapos fesztiválra. Részletek a hivatalos Facebook-oldalon: https://www.facebook.com/UntoldFestival.

A györgyfalvi negyedi Palocsay-kertben elhelyezett kemping 95 ezer négyzetméteren terül el, és 25.000 személy számára nyújt szálláslehetőséget. Úgy sátrak, mint lakókocsik befogadására alkalmas. A kempingbelépő négy napra összesen 49 lejbe kerül (+ Eventim.ro kezelési költségek) úgy a sátrazóknak, mint a lakókocsival érkezőknek.

Az UNTOLD Fesztiválról

Az Untold Fesztivált július 30. és augusztus 2. között szervezik Kolozsváron, és olyan népszerű előadókat hoz Romániába, mint a jelen legmenőbb electro-dance-music képviselői: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA és DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. A kolozsvári fesztivál színpadjain több, mint 150 hazai, magyarországi és nemzetközi együttes és DJ lép fel, közöttük WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Az UNTOLD Fesztivál a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató rendezvénye, melyet a Share Föderáció szervez a Student Plus szervezettel partnerségben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: