2012-10-10 14:09:29• hírek • Prohardver.hu

Txtr Beagle – a világ legkisebb és legkönnyebb e-olvasója 10 euróért

A német gyártású olvasó mérete és vételára következtében is sikerre van ítélve.

A tabletek tömeges elterjedése ellenére az e-könyv-olvasók is hatalmas népszerűségnek örvendenek, a vásárlók belátták, hogy hiába lehetséges a trendi táblákon is olvasgatni, ezek több szempontból sem veszik fel a versenyt egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszközzel szemben. A legnagyobb márkák, mint például az Amazon, a Barnes & Noble vagy a Kobo számos különböző modellel árasztják el a piacot, azonban a német txtr egy olyan eszközt jelentett be, amely alaposan felforgathatja a piacot.

A Beagle a maga 140 x 105 x 4,8 mm-es kiterjedésével és 128 grammos tömegével a világ legkisebb és legkönnyebb e-olvasójának számít. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az alig 5 mm-es vastagság az alján egy hengeres formában 14 mm-re hízik, funkcióját tekintve ez a rész foglalja magába az akkumulátort, de ergonómiailag jó fogáspontot biztosít. A Beagle tervezésénél az volt a koncepció, hogy egy minél egyszerűbb, könnyebb és olcsóbb olvasót készítsenek, ami az égvilágon semmi másra nem alkalmas, mint olvasásra.

Ennek értelmében a készülék nem érintőkijelzős, nincs 3G vagy háttérvilágítás, de még a Wi-Fi és USB csatlakozási lehetőségeket is kispórolták belőle. Akkor egyáltalán hogyan lehet a 4 GB-os belső memóriáját könyvekkel gyarapítani?

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: