2010-01-25 15:27:05• hírek • Blikk.hu

Brad Pitt elválik Angelina Jolie-tól

"Válik" az első számú hollywoodi álompár: Brad Pitt és élettársa, Angelina Jolie már az osztozkodást részletező bírósági papírokat is aláírta.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - forrásai szerint a kapcsolat felbontásának jogi előkészítése már decemberben megkezdődött, amikor a csak "Brangelina-klánként" emlegetett páros felkereste Los Angeles egyik legmenőbb ügyvédi irodáját az egyenlő arányú vagyonmegosztásról és a gyermekek felügyeletéről szóló egyezség kidolgozása végett. A lapnak beszámoló források szerint a végleges dokumentumot január elején mindketten aláírták.

A szerződés olyan, mint "egy testre szabott házassági megállapodás, csak éppen egy házasságon kívül élő pár különválására kidolgozva" - mondta a News of the Worldnek az ügyet jól ismerő egyik bennfentes. A hat gyermek - akik közül három örökbefogadott - az egyezség alapján közös felügyelet alatt marad, de gyakorlatilag Angelinával fognak élni.

"Brangelináék" vagyona 322 millió dollár (60 milliárd forint); ebben európai és amerikai ingatlanaik is benne vannak. Egykori londoni otthonukat a szomszédban lakó Guy Ritchie brit filmrendező és volt felesége, Madonna vásárolta meg - mielőtt az ő útjaik is különváltak. Pitt és Jolie öt éve tartó kapcsolatának megingásáról hónapok óta terjengnek pletykák, a dolog most lett hivatalos.

A cikk folytatása www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: