2014-01-14 16:04:24• hírek • Szatmár.ro

Tv-felvétel és hatalmas mulatós buli március 7-én

Január 15-én reggel 9 órakor kezdik meg a jegyek árusítását a fergeteges mulatós bulira.

A Muzsika Tv Dallamokon át produkciója Szatmárnémetiben forgatta a szilveszter éjszakáján leadott műsort. A készítők annyira beleszerettek a szatmári közönségbe, hogy megígérték: újabb Dallamokon át felvételt tartanak majd városunkban. Erre március 7-én fog sor kerülni a Károlyi úti Dana hotel rendezvénysátrában, 19 órai kezdettel.

A mulatós zenéért, a könnyed szórakozásért rajongók most is a műfaj sztárjait láthatják fellépni és bulizhatnak együtt velük. A tévéfelvételen itt lesz Ács Bálint, Brunner Márta, Sihell Ferry, Henna, Didi Lamour, a Rulett Zenekar, Győzike, Takáts Tamás (a legendás Karthago-ból), Aradszky László, Mc Hawer és Tekknő, Várkonyi András (a Barátok közt Vili bácsija), Tilinger Attila a Házibuli Attilából és Szaby a Magic Of Music produkcióból. Természetesen fel fognak lépni a szatmári mulatós testvérek, a Bertici Fivérek is.

A szervezők felhívják mindenkinek a figyelmét, hogy ha ott szeretnének lenni a bulin, akkor időben váltsanak jegyet, mert a szilveszteri adás felvételére már sok rajongónak nem jutott belépő.

Jegyeket a Netmusic hangszerboltokban - az Independentei sugárúti Dana Kereskedelmi komplexum első emeletén, illetve a filharmóniával szembeni zeneboltban - lehet váltani január 15-én szerdán 9 órai kezdettel. Egy belépőjegy ára 35 lej.

Siess, nehogy lemaradj a nagy buliról!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: