2012-04-30 11:14:29• hírek • Póti Orsolya

Tűzzománc-kiállítás Szatmárnémetiben

Képzőművészeti kiállításainkon ritkán látott művészeti ág magyarországi képviselői mutatják be alkotásaikat a Szatmár Megyei Múzeum központi épületének földszinti termeiben.

Kortárs magyar tűzzománcművészet címmel május 3-án, csütörtök délután 17 órakor a Muravidéki Baráti Kör Kulturális Egyesület hét tagja: Bondor Zsuzsanna, Gergely Judit, Hernádi Paula, Papp Olívia, Rácz Gábor, Turányi Sándor és Végh Éva azokkal az alkotásaival mutatkozik be a szatmári művészetkedvelő közönség előtt, melyek Magyarország nagyvárosai mellett a szlovéniai Lendván, a szlovákiai Párkányban és a horvátországi Zágrában is nagy sikert arattak.

A muravidékieknek az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület és a Szatmár Megyei Múzeum szervezésében megnyíló tárlatát Erdős Judit művészettörténész  és Gergely Judit, a Magyar Zománcipari Egyesület elnöke nyitja meg.

Az ünnepi megnyitót követően a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület legújabb kiadványaival, sajtótermékeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők. A kiállítás május 17-ig várja az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: