2016-01-01 12:12:26• hírek • Szatmár.ro

Tűzijátékkal búcsúztattuk az óévet és köszöntöttük az újat

Szilveszter éjszakáján nagy tömeg gyűlt össze az új főtéren - éjfél előtt sorra érkeztek az autókkal az emberek, hogy a téren nézzék meg az újévköszöntő tűzijátékot.

Szilveszter estéjén megteltek a szórakozóhelyek Szatmárnémetiben, az összes étteremben, bárban bulit tartottak, számos lakás és ház vált fergeteges bulik helyszínévé.

Sokan választották a szabadtéri szilveszterezés lehetőségét is, ugyanis a Szatmár Megyei Tanács és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala közösen programot szervezett a város új főterén. Az esti órákban előbb szatmári lemezlovasok melegítették be a közönséget, majd Tabáni István és Puya koncertezett a főtéren.

A szilveszter este legnagyobb látványossága a tűzijáték volt: éjfélkor kezdték meg a rakétákat a levegőbe lőni, ekkor már igazán sokan voltak az újközpontban, hiszen sokan csak emiatt a látványosság miatt dugták ki az orrukat a meglehetősen hideg időben a házból.

Arra kérjük a szatmári fotósokat, hogy amennyiben készítettek az idei tűzijátékról jól sikerült felvételeket és azt megosztanák a Szatmár.ro olvasóival, azt küldjék el a szatmar@szatmar.ro emailcímre. Figyelem, ez alkalommal nem telefonnal, hanem fényképezőgéppel készített fotókat várunk!

Bogdán István felvételei a tűzijátékról:

Bogdán István fotója

Bogdán István fotója

Bogdán István fotója

Tar Attila fotója:

Tar Attila fotója

Kotán Csaba videója a tűzijátékról:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: