2011-12-28 13:32:27• hírek • Póti Orsolya

Salsa és tűzijáték Szatmárnémetiben

Újdonság a hagyományos szilveszteri tűzjátékban! December 31-én éjszaka latin salsa ritmusok és színes tűzijáték fényei fokozzák a hangulatot Szatmárnémeti új központjában.

Az óévet minden nemzet másképp búcsúztatja. Spanyolországban képeket égetnek, hogy tiszta lappal indítsák az új évet, míg Isztambulban sok nő gyorsan átöltözik, és felvesz magára egy vadonatúj, vörös bugyit. Ezáltal biztosítják be maguknak, hogy az Újév szerencsésen alakuljon a számukra. Azonban egy dologban minden nemzet megegyezik: a tűzijáték szerves része az új év köszöntésének.

Szatmárnémeti is minden év utolsó éjszakján csodálatos fényekbe borul, idén viszont a fantasztikus tűzijáték mellett latin ritmusokkal, zenével és tánccal fokozzák a hangulatot.

Táncold át Te is az év utolsó éjszakáját és gyönyörködj az ünnepi tűzijáték fényeiben! Gyere el december 31-én, 23.30 órától az Október 25 térre, ahol megrendezésre kerül a Pyro-Salsa. A szervezők a latin zene és tánc bevonásával újítanak a népszerű rendezvényen. A táncolni vágyók Varga Monica, a Passion 4Salsa képviselője irányításával sajátíthatnak el új lépéseket, a zenét pedig DJ Cretzu szolgáltatja.

A táncosok ez által is igyekeznek minél közelebb hozni a népszerű táncot a szatmáriak szívéhez. A tűzijátékot ez évben Alexandru Stanciu mérnők biztosítja. A rendezvény a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmár Megyei Tanács és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ közreműködésével jön létre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: