2009-12-31 10:11:46• hírek • Szatmár.ro

Tűzijáték szilveszterkor

Idén is tűzijátékkal búcsúztatják az óévet a megye városaiban.

A gazdasági válság miatti megszorítások ellenére idén sem marad el az éjféli tűzijáték. A megye városainak költségvetéséből idén is sikerült „kiszorítani" az ünnepi tűzijáték megrendezéséhez szükséges keretet. Igaz, a rendkívüli fényjáték csak 10-20 percen át világítja majd meg az égboltot.

Szatmárnémetiben az újközpontból fogják fellőni a rakétákat és körülbelül 15 percen át gyönyörködhetünk majd a tűzijátékban. Az önkormányzat idén körülbelül 4000 eurót költ erre a célra.

Nagykárolyban sem marad el az éjféli fényáradat. Itt csupán 10 percen át tart majd a tűzijáték. A rakétákat szintén a város központjából lövik majd fel az óévbúcsúztató alkalmával. A besztercei cég által biztosított fényjáték 12 ezer lejes ráfordítást igényelt a város részéről.

Avasfelsőfaluban szintén nem marad el a tűzijáték. Itt 15 perces lesz a nem mindennapi látványosság. Tasnádon 5 perces tűzijátékra futotta az idén. A kisvároska lakossága a romai-katolikus templom előtti téren csodálhatja majd meg az ünnepi fényeket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: