2020-05-03 09:36:34• hírek • Bede Emőke

Tüzet okozott a meghibásodott televízió

Szombat délután, 16 óra környékén arról értesítették a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, hogy tűz ütött ki Szatmárnémetiben, a Soarelui lakónegyed egyik tömbházában, egy nyolcadik emeleti lakásban.

A helyszínre a lánglovagok három tűzoltókocsival és egy emelőkosaras kocsival vonultak ki, illetve a Szatmár Megyei Mentőszolgálat is kiküldött a tömbházhoz egy mentőautót. Az egységek kiérkezésekor a tűz a lakás egyik szobájában tombolt, sűrűn gomolygó füsttel töltve meg az egész helyiséget. A vízsugár két irányból is érkezett, az oltásban ugyanis a lépcsőház felől érkező tűzoltók és a kosárral magasba emelkedő bajtársaik is részt vettek.


A lakásban az incidens pillanatában két személy tartózkodott, ám helyszíni kivizsgálásuk után mindketten visszautasították a kórházba szállítást. Személyi sérülés tehát nem történt, és evakuálni sem kellett a lakókat. A tűzoltósági szakvélemény szerint a lángok egy rövidzárlatos televízió miatt csaptak fel. A tűzben elégett a bútorzat és az incidensért felelős készülék is, de a tűz otthagyta nyomát a lakás többi szobájának falán is.


A helyszíni videót a Szatmár.ro Facebook-csoportjában lehet megtekinteni.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: