2005-07-06 08:30:23• hírek • Szatmár.ro

Tűzben edzett csajok

A 21. századi nők vagy megedződnek a férfias harcokban, vagy alulmaradnak.

A 21. századi nők vagy megedződnek a férfias harcokban, vagy alulmaradnak. Felül vagy alul vagy szívesebben? A gyengébbik nem képviselői már régóta nem gyengék, de nem azért állnak sziklaszilárdan a nagyvilágban, mert már unták a törékeny nő szerepét, hanem azért, mert a hímek közt fennmaradni csak egy kőkemény csaj tud.

Elég a feminista szövegből! – üvöltenék a férfiak az előbbi duma hallatán. Miért vált ki belőlük ekkora indulatot néhány ártatlan mondat? Mert van némi igazságalapja. Látják, hogy milyenné váltak körülöttük a nők, nem vakok, csak még mindig azt gondolják, hogy így kőkeményes se annyira menők a csajok, mint ők. Igen, nem vagyunk egyformák, mi utálnánk öltönyben és nyakkendőben járni, ők pedig a tűzhely mellett a vasárnapi ebédet kavargatni. Nem is kell szerepet cserélnünk, de egy csöpp tolerancia azért jólesne.

A nők túl érzékenyek lennének? Nem, csupán megváltoztunk, és ezt éppen ideje lenne észrevenni. Ha komolyan vesztek minket, mi is komolyan veszünk titeket. Nem akarunk férfiaggyal gondolkodni csak azért, hogy egyenrangú ellenfeleitek lehessünk! Miért kellene egyetértenünk mindennel, amit ez a férfiközpontú világ diktál? Kérdés van még számtalan, logikus, hihető választ viszont csak ritkán kapunk, az „ez van, ezt kell szeretni” szöveg pedig már egy kicsit unalmas.

Milyen egy 21. századi „edzett” csaj? Nem ijed meg a saját árnyékától, mindig talpra esik, mint a macska, ám még véletlenül sem nézheted kiscicának, mert a karmai olyan erősek és hatalmasak, mint egy tigrisé. Ilyen egy igazi tűzben edzett nőszemély. Egy vaslédinek tehát vasakarata van, bármikor felveszi a férfiakkal a harcot. Van esélye, hogy nyerjen valamelyik férfias játékban? Miért ne lenne. Uraim, mit kezdenek egy „elférfiasodott” hölggyel? Jó lenne, ha a mindenen és mindenkin átgázoló gyorsvonat otthon kezes báránnyá változna? Mindent egyszerre nem akarhat még maga a teremtés koronája sem! (rtlklub.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: