2020-04-23 14:40:05• hírek • Bede Emőke

Tűz ütött ki egy szatmárnémeti lakásban FRISSÍTVE

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget arról értesítették csütörtökön, 14 óra körül, hogy tűz ütött ki egy Szatmárnémetiben, az Október 25. téren található tömbház nyolcadik emeleti lakásában.

Noha a tűzoltók két tűzoltókocsival, egy emelőkosaras kocsival, valamint egy SMURD-rohammentővel vonultak ki a helyszínre, ezekre szerencsére végül nem volt szükség, ugyanis a lángokat sikerült egy poroltóval megfékezni, és személyi sérülés sem történt. A tűzoltósági szakvélemény szerint a lángokat egy feszültség alatt hagyott kávéfőző okozta - közölte szerkesztőségünkkel a katasztrófavédelem szóvivője, Adriana Pop.


FRISSÍTÉS (15:45): A tűz a konyhában keletkezett és sűrű füsttel töltötte meg az egész lakást. Szerencsére a tűzoltóknak sikerült a rendelkezésükre álló poroltókkal megfékezni a lángokat, így a kár minimális: odalett a kávéfőző, és megrongálódott néhány másik háztartási gép, illetve a konyhabútor is. Az oltást követően a tűzoltók alaposan kiszellőztették a helyiséget. Mint említettük, személyi sérülés nem történt, és a lakókat sem kellett evakuálni.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: