2012-07-25 18:50:54• hírek • Póti Orsolya

Tűz ütött ki egy szatmárnémeti bútorgyárban

Szerda késő délután tűz ütött ki egy szatmárnémeti bútorgyárban, az Aurel Vlaicu utcán. A tűzoltók szerint valószínűleg villámcsapás miatt lobbantak fel a lángok. Személyi sérülés nem történt.

Szerda késő délután tűzesethez riasztották a Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársait, ugyanis tűz ütött ki egy bútorgyárban, Szatmárnémetiben az Aurel Vlaicu utca 74. szám alatt. A riasztásra a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek, ám a tűz megfékezésével nehezen boldogultak. A vihar után keletkezett szél miatt a tűz hamar terjedt át egyik épületrészről a másikra.

A feltételezések szerint a hirtelen érkezett vihar közben csapott villám az ingatlanba, minek következtében az épület egész tetőszerkezete kigyulladt. A tűzoltók két speciális jármű segítségével próbálják megfékezni a tüzet. A későbbiekben bővebb információval visszatérünk az esetre.

Hajnali fél ötre sikerült eloltaniuk a tüzet.

Szerda este 19 óra körül értesítették a Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségét arról, hogy tűz ütött ki a Modeleta Sipos Kft. és a Zetta Europa Kft. bútorgyártó cégek tulajdonába tartozó ingatlanban. A tűzoltók 19.06 órára értek ki az eset helyszínére, és végül három speciális jármű és egy reflektorokkal felszerelt jármű segítségével igyekeztek megfékezni a tüzet - derül ki a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének közleményéből.

A felügyelőség munkatársai több mint kilenc órán keresztül oltották a tüzet, és hajnali ötre sikerült megfékezniük.  A hosszadalmas mentési akció ellenére tönkre mentek a cég irodái, a késztermékek és a bútorgyártó részleg a hozzá tartozó felszerelésekkel, berendezésekkel. A tűz következtében az épület tetőszerkezete szinte teljesen megsemmisült, a tetőtér kiégett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: