2018-11-07 17:07:40• hírek • Bede Emőke

Tűz ütött ki a kórház alagsorában

Nem mindennapi bevetésen vettek részt szerda este a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltói: a lángok ezúttal a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház alagsorában csaptak fel.

A szóvivő által közölt információk szerint a 18:07-kor befutó hívás nyomán a helyszínre 15 lánglovag érkezett ki három habbal és vízzel oltó autóval, a gyors közbelépésnek köszönhetően pedig alig egy-két perc alatt sikerült megfékezni az alagsorban, a kórház varrodájában kiütött tüzet. Az alagsort teljesen elöntötte a füst, így a tűzoltók az oltás után azonnal nelkikezdtek a helyiség alapos kiszellőztetésének.


A bevetés idejére kb. 30 személyt, betegeket és hozzátartozókat kellett evakuálni, szerencsére senkinek sem esett bántódása. A helyzet tehát rövid időn belül, sikeresen megoldódott.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük...


FRISSÍTÉS: A tűzoltóság szerint a füst a felsőbb emeletekre is beszivárgott, épp emiatt kellett evakuálni a betegeket és hozzátartozóikat. A kórtermeket ellenőrizték és alaposan kiszellőztették. Ami a tűz okát illeti, az elsődleges vizsgálatok egy rövidzárlatra utalnak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: