2014-02-06 13:59:50• hírek • Szatmár.ro

Tűz ütött ki a bútorgyárban

Tűz volt csütörtök délben a Károlyi úton, a benzinkút szomszédságában található bútorgyárban. A tűz okát egyelőre nem tudni, a Szamos Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek felügyelőségének emberei nagy erőkkel oltották a lángokat.

A lánglovagoknak nem volt könnyű dolguk, kiérkezésük után még húsz percet kellett várniuk az oltás megkezdéséig, mivel az épület nem volt áramtalanítva és a szakemberek ennyi idő alatt érkeztek ki és szüntették meg az épület áramszolgáltatását. A 3-as számú termelőcsarnokban keletkezett a tűz, ám a tűzoltók az egész épületből kiküldték az embereket.

Aurel Ulici, a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének sajtóreferense az újságírók kérdésére elmondta: emberi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős lesz, hiszen az épületrészben értékes gépekkel zajlott a fafeldolgozás.

A tűzoltók által kiadott sajtóanyag szerint a tűz a termelőegység 600 négyzetméteres területén pusztított, a lángok martalékává vált 150 bútordarab, 50 szék, számos elektromos berendezés és fafeldolgozáshoz használt gép. A szerencsétlenséget egy meghibásodott, rövidzárlatos elektromos vezeték okozta. A kár jelentős, értéke meghaladja a 800 ezer lejt, de sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését és megmenteni másik négy termelőegységet és az adminisztratív épületet - ezek értéke 20 millió lejre tehető.

Tűzoltók dolgoznak a lángok megfékezésén

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: